NAŠ PROCES

Process

Proizvodni proces se sastoji od sledećih komponenti: pripreme jednostavnog i finalnog sirupa, transporta limenki, trodelnog miksera, ispiračice, punjača i zatvaračice, pastera, kontrolora nivoa i pakerice.

NAŠI PARTNERI

Ball packaging Europe

Ball packagin Europe je jedan od najvećih proizvođača limenki u Evropi. Na srpsko tržište je došao 2004. godine kao najveća greenfield investicija. Sa savremenim tehnologijama i biznis modelima domaći ogranak američke kompanije Ball Corporation je u 2009. godini dostigao proizvodni kapacitet od oko 760 miliona limenki i izvoz u 12 zemalja regiona.

COCA COLA

Kompanija Coca-Cola Hellenic u Srbiji posluje od 1996. godine. Jedna je od najvećih svetskih proizvođača bezalkoholnih pića. Sa više od 47.500 zaposlenih, Coca-Cola Hellenic snabdeva bezalkoholnim pićima preko 560 miliona potrošača, sa 8 milijardi litara napitaka godišnje u 28 zemalja. Coca-Cola Hellenic proizvodi, prodaje i distribuira vodeće svetske robne marke The Coca-Cola Company.

Od 30. marta 2009. godine pivo Amstel, brend Heineken grupe se proizvodi u Srbiji. Heineken je jedna od najvećih svetskih pivara osnovana 1952. godine u okolini Amsterdama. Uspeh kompanije je zasnovan na dobrom i nepromenljivom kvalitetu piva, dobroj reputaciji, kao i na građenju globalnog imidža brenda. Kao osnovne vrednosti kompanija ističe poštovanje, uživanje i strast za kvalitetom, a takođe nastoji da bude društveno svesna i učesvuje u akcijama očuvanja sredine.

KVALITET

Upravljanje kvalitetom

Upravljanje kvalitetom obuhvata 4 segmenta. Kontrola kvaliteta se odvija u skladu sa planovima kontrolisanja koji se definišu sa korisnicima usluga i obuhvata ulaznu, procesnu i završnu kontrolu. Bezbednost proizvoda i mikrobiološka ispravnost se postiže održavanjm higijene celokupne fabrike. Zdravlje i zaštita zaposlenih su sastavni deo politike naše firme kao i briga o životnoj sredini.

Detaljnije